21 de nov. 2010

Las Migas

Las Migas són Marta Robles, Isabelle Laudenbach, Lisa Bause i Sílvia Pérez Cruz, dues guitarres, violí, "cajón" i veu, que ofereixen un flamenc fresc i dolç amb rigor i emoció.
S'acosten al flamenc des de la tradició, i a partir d'aquestes arrels creixen sumant-li diferents perspectives musicals, tant diverses com laprocedència de cada una de les seves components: Berlin, la Bretanya francesa, Sevilla i Palafrugell, (Girona).




Sílvia Pérez Cruz   (Palafrugell, 1983)

Veu i saxo. Filla d'artistes. Estudia música des de petita. Llicenciada en cant-jazz per l'Escola Superior de Música de Catalunya. Afageix a la seva formació clàssica (piano i saxo) i a la seva particular relació amb la cançó de taberna, la improvisació, la consciència del jazz i la força i el ritme del flamenc.
Ha treballat amb Joan Díaz, Joan Monné, Perico Sambeat, Javier Colina, Jerry González, Jeannette, entre molts d'altres. Ha cantat pels bailaores Damián Muñoz (dança contemporània) i Israel Galván i la companyia de Sol Picó (flamenc contemporani, premis MAX 2007). 'Immigrasons' i 'We sing Bill Evans' (premi JAÇ 2009 mejor disco), han estat els seus últims projectes importants, ambdós amb disc amb el mateix nom.
Actualment forma part de 'Llama' (duo de hang i veu), 'Coetus' (orquestra de percussió ibèrica), 'Xalupa' (música tradicional catalana), i un duo amb Raül Fernández (Refree).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...