20 de març 2011

El cuc enamorat


Hi havia una vegada un cuc que s'havia enamorat d'una flor, Era, per descomptat, un amor impossible, però l'insecte no volia seduir-la ni fer-la la seva parella. Ell només somiava amb arribar fins a ella i donar-li un únic petó.
Cada dia el cuc mirava a la seva estimada. Cada nit somiava que arribava fins a ella i la besava.
Un dia el cuc va decidir que no podia seguir somiant amb la flor i no fer res per complir el seu somni. Així que va avisar als seus amics que grimparia per la tija per besar la flor.
La majoria va intentar dissuadir-ho, però el cuc es va arrossegar fins a la base de la tija i va començar l'escalada. Va grimpar tot el matí i tota la tarda, però quan el sol es va ocultar estava exhaust.
“Faré nit agafat a la tija”, va pensar, “i demà seguiré pujant”.
No obstant això, mentre el cuc dormia, el seu cos va relliscar per la tija i va despertar-se on havia començat.
Cada dia el cuc grimpava i cada nit relliscava fins al terra. Mentre descendia sense saber-ho, seguia somiant amb el seu petó desitjat.
Els seus amics li van demanar que renunciés al seu somni o que somiés una altra cosa, però ell va sostenir amb raó que no podia canviar el que somiava mentre dormia i que si renunciava deixaria de ser qui era.
Tot va seguir igual fins que... una nit el cuc va somiar tan intensament amb la seva flor, que els somnis es van transformar en ales i al matí el cuc va despertar papallona, va desplegar les ales, va volar a la flor i la va besar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...