13 d’oct. 2010

Compartir


Una parella de gent gran va entrar a un local de McDonald's i es va asseure al costat d'una taula on uns joves estaven sopant, l'ancià es va acostar a la caixa i va fer la seva comanda.
Després, va desenvolicar l'hamburguesa, la va tallar per la meitat i li va posar una meitat a la seva dona, amb molta cura, va comptar totes les patates fregides i va fer el mateix. Va posar dos palletes dins del refresc i el va colocar entre ell i la seva dona. L'ancià va començar a menjar la seva mitja hamburguesa, la gent se li va quedar mirant amb compassió.
Un jove se'ls va acostar i, educadament, els va oferir comprar una altra ració de menjar. L'ancià va respondre que no es molestés, que estaven acostumats a compartir-ho tot.
La gent es va adonar que la dona no havia provat mos, només mirava com menjava el seu marit i, de tant en tant, bevia una miqueta del refresc.
El jove es va acostar de nou i els va repetir la seva oferta. Aquesta vegada va ser la dona la que li va explicar que no, que ells estaven acostumats a compartir tot.

El jove llavors li va preguntar a la dona:

I vostè ... què està esperant?!

Les dents!!!

2 comentaris:

  1. Molt bo, això si que és compartir al límit!

    ResponElimina
  2. jajajajaja...no el sabia aquests!! Molt sostenible tot plegat!!

    Núria

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...