12 d’oct. 2010

Casualitat


Ahir, per casualitat, vaig posar la televisió i estaven fent un programa que es diu El Convidat, en que el protagonista era en Xavier Gabriel, propietari de La Bruixa d'Or, l'administració de loteria més important i coneguda de tot l'estat.
El programa en si mateix no hem va interessar massa o gens, però de tant en tant sona una cançó de fons a mena de banda sonora.
Dos dels temes que es van escoltar eren d'en Eddie Vebber trets de la banda sonora de Into de Wild, que casualment en aquest mateix blog ja havia fet una entrada recomanant la pel·lícula i la banda sonora de la mateixa (aquí).
Poc desprès sona un altre tema, aquest de Russian Red, però no el més conegut Cigarettes sinó la cançó Nice Thick Feathers, casualment el tema del vídeo que vaig penjar al post a aquest blog quan recomanava el seu disc (aquí).
Quan ja semblaven masses casualitats, sona un altre tema, Ull per Ull de l'Adria Puntí, però no la versió del seu disc Pepalallarga i.. sinó el tret del disc gravat en directe al Liceu,   Rock & Cat Més Enllà De Les Cançons, que casualment es el vídeo que vaig penjar a aquest blog a l'entada Geni i Figura (aquí).
Sort que no soc supersticiós, perquè aquestes casualitats les podria confondre amb una "senyal divina" i ara mateix estaria camí de La Bruixa d'Or a comprar loteria !!!!

Enllaç a Spotify de les cançons del programa (aquí).

1 comentari:

  1. Uf!! quin iuiu....una de dos, o hi ha algun rollo paranormal o són uns copietes!!! jajajaja..

    Núria

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...