14 de des. 2008

Weeds (males herbes)


Weeds ens mostra una mirada a la vida d'una "típica" família en el barri residencial del veïnat d'Agrestic, Califòrnia, on la recentment vídua, Nancy Botwin (Mary Louise Parker) és tot un exemple dels habitants d'aquests barris, assisteix als partits dels seus fills els caps de setmana, a les reunions de l'Associació de Pares d'Alumnes, i realitza molts altres rituals domèstics del dia a dia. Deixada amb més deutes familiars de les que esperava, Nancy es troba en un embolic, amb dos fills que criar, així que decideix convertir-se en una reeixida venedora a domicili. Però no de cosmètics o envasos de plàstic. No, Nancy ven marihuana, un negoci en alça al veïnat.
La sèrie ha estat lloada per crítica i públic. Mary-Louise Parker, la protagonista, es va fer amb el Globus d'Or per la seva interpretació en Weeds, de Nancy Botwin.
Entre les millors crítiques podem trobar les següents:
-A New York Times, Alexandra Stanley, l'ha qualificat com una "apassionant i irreverent comèdia dirigida a un públic intel·ligent".
-San Francisco Chronicle la defineix com “la série millor escrita de l'any, amb diferencia". Amés afegeix que "las interpretacions de Parker y Perkins son extraordinàries. Els diàlegs son tan intel·ligents que et perds la mitat de les bromes”.
-New York Magazine , va afirmar sobre ella: "La cara de no haver trencat un plat de Mary-Louise Parker és inimaginable, trenca cors".
Resumint..... una gran i divertida sèrie, de la es poden veure les tres primeres temporades a tusseries, mentre esperem la 4ª temporada.

Post relacionat : La lliçó de l'oncle Andrew

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...