27 de febr. 2011

Talent, aparença, emoció i ....

Ja fa uns quants anys que el programa Britain's Got Talent ens sorprèn amb el descobriment de nous talents completament desconeguts fins llavors. Segurament el més mediàtic es el cas de la Susan Boyle.
Susan Boyle va néixer en 1961 al petit poble de Blackburn, West Lothian (Escòcia), situat entre Glasgow i Edimburg. Filla de Patrick, un bomber, i Bridget Boyle, una mecanògrafa. Els seus pares van ser immigrants irlandesos. La més jove de sis germans i quatre germanes, Susan va néixer quan la seva mare tenia 47 anys. Després d'un part difícil, en el qual Boyle va estar breument privada d'oxigen, causant-li lleus danys en el cervell, se li va diagnosticar dificultats d'aprenentatge
Abans que ella cantés, el públic i els jutges semblaven expressar escepticisme sobre la seva vàlua per culpa de l'aparença, malaptesa i edat.



En aquest tipus de programes també intenten emocionar-nos.
Jamie Pugh, un galés de 37 anys que treballa de dia conduint una furgoneta i de nit repartint pizzes per poder tirar endavant. Darrere d'aquest nerviós concursant hi ha una història humana que va sortir a la llum, després de la tremenda impressió que va causar la seva actuació: Jamie va perdre a la seva dona quan el seu fill amb prou feines tenia 3 anys, encara que no va voler explicar la seva història per no comptar amb el “vot emotiu” dels jutges.



Les aparences enganyen com es el cas d'aquest noi amb aspecte de cantant Pop.



O quina millor manera de guanyar-se al púbic, que escoltar cantar a una dolça i tímida nena de tan sols 10 anys ...



En aquests programes a part de cantants hi ha tot tipus d'artistes, malabaristes, ballarins etc...
Tot es molt bonic però si us heu adonat el públic es majoritàriament femení.
Com fer-ho per captar l'atenció del públic masculí ?. La resposta al vídeo següent:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...