1 de gen. 2012

iPoo Toilet




La última novetat pels fans de Apple, el iPoo Toilet.
L'artista plàstic Milos Paripovic ha llençat el disseny d'un nou vàter que s'assembla a la poma representativa de la marca Apple, assegurant que va triar la forma per que s'ajusta a les natges de les persones.
A través del seu lloc en internet Milos Paripovic va aclarir "el iPoo Toilet té exactament la mateixa funció que qualsevol altre vàter i solament costa el doble", "però has de reconèixer que tot va d'estil i sensació, i seràs molt més "fashion" als ulls dels teus amics quan diguis que fas servir un vàter iPoo.
El dissenyador fa referència a la tendència a la simplificació en els dissenys d'Apple i assegura que "molts usuaris estaven intimidats pels dos botons estàndard -dels vàters-", "per la qual cosa als creadors del iPoo se'ls ha ocorregut això: `un botó!".
Fent mofa de les múltiples demandes que Apple ha llançat a nivell mundial sobre la violació a les seves patents, l'artista aclareix: "Hem inventat el vàter, hem patentat el forat en el vàter, l'aigua en el forat i asseure's! Altres fabricants roben, sense vergonya les nostres idees!". I acaba sol·licitant de manera sarcàstica les idees dels seus usuaris per millorar la segona edició del iPoo Toilet 2.



Visita la seva web


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...