21 d’ag. 2008

Una bella història

En un món de consumisme i d'individualisme. En un món ple de guerres i desigualtats. Quan tot sembla deshumanitzat i que només son importants els diners, el que tens i el poder, quan tot sembla una merda, surten histories petites com aquesta, que et descobreixen el que realment es important.
L'Equip Hoyt és Dick i Rick Hoyt, un equip de pare i fill de Massachusetts que junts han competit en maratons, triatlons i fins Ironmans. El pare del segle, Dick Hoyt a pres un compromís que ha permès al seu fill a viure la vida al màxim malgrat la seva paràlisi cerebral, causada per la pèrdua d'oxigen al seu cervell en néixer pel fet que el seu cordó umbilical estava embolicat al voltant del seu coll. Dick el porta en un seient especial al davant de la seva bicicleta, tira d'ell en una barca especial quan ells neden i l'empeny en una cadira de rodes especial quan corren.



En una entrevista li pregunten al Rick(el fill) que li agradaria poder donar al seu pare i va respondre: "El que més desitjo és que el meu pare s'assegui en la cadira i jo el pugui empènyer".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...