30 de març 2012

l'Hora del Planeta


31 de Març, 8:30p.m. a 9:30p.m.
Des de fa sis anys, centenars de milions de persones de tot el món, empreses, governs i centres educatius uneixen les seves veus contra el canvi climàtic recolzant la major campanya de sensibilització organitzada per WWF: l'Hora del Planeta.
En 2011, més de 5.000 ciutats de 135 països van apagar les llums dels seus principals monuments i edificis emblemàtics, enviant així un clar missatge: els gestos simbòlics poden generar grans canvis si aconseguim un compromís global durant tot l'any.
Anar “més enllà de l'Hora” va ser el lema d'aquesta última edició. La campanya va prendre llavors una nova dimensió convidant als ciutadans a anar més enllà i adoptar mesures d'estalvi energètic durant tot l'any. Va ser l'any dels petits i grans compromisos per crear un model de vida més sostenible i respectuós amb el medi ambient.



25 de març 2012

Arctic Motion

Un altre magnífic Timelapse, fotografiat i editat per Tor Even Mathisen.
 La música es "As We Float" de 'The American Dollar'.



24 de març 2012

I Love People

El somni den Benjamin era un viatge en autoestop al voltant dels Estats Units durant un any.
5,000 Miles i 930 Persones després resumides en aquest vídeo en 162 segons.



23 de març 2012

Estat d'ànim

Divertit i sorprenent vídeo de Steven Alan i Ben Boutwell, inspirat en l'escena d'obertura de Modern Family i els comercials que fan els d'HP des de fa un temps.



22 de març 2012

El fet més sorprenent de l'Univers

Un lector de TIME magazine va preguntar a l'astrofísic Neil DeGrasse Tyson:
"Pot compartir amb nosaltres quin és el fet més sorprenent de l'Univers?". Aquesta és la resposta....




16 de març 2012

Minuts musicals

Vídeo de part de la cerimònia de clausura del Sat Nam Fest 2011. Mirabai Ceiba, Snatam Kaur, Jai-Jagdeesh i altres... interpretant Guru Ram Das / Ra Ma Da Sa.
Una forma màgica per acabar el festival.



15 de març 2012

Algunes Silvies bones...


FREE: Històries Amb Consciència (FREE: HCC) és un projecte de un total de 8 curtmetratges dirigits per Carlos Ocho, la finalitat dels quals és difondre consciència i llum per qui els vegi.
Silvia Mas, es un curt de genera hiper-realísta, ambientat l'any 2000, on una noia es gravarà durant tot l'any amb la finalitat d'anar informant de successos i esdeveniments que vagin passant, per anar combinant-ho amb les seves opinions sobre les persones, societat, política i uns altres.
La seva protagonista vol demostrar que "a no ser que haya un cambio interior por parte de cada uno de nosotros y desde nuestra responsabilidad personal... esto señores, se va a pique".
Reflexions molt interessants. Tan de bo hi haguessin moltes més Silvies com aquesta.




14 de març 2012

Salto del Ángel a 360º



El "Salto del Ángel" és el salt d'aigua més alt del món. Situat al Parc Nacional Canaima (Venezuela), té una altura de 979 metres (807 metres de caiguda ininterrompuda). Les vistes des del seu cim, situada en el Auyantepuy, són impressionants.
El fotògraf rus Dima Moiseenko va volar fins a Veneçuela per ‘immortalitzar’ amb la seva càmera aquest prodigi natural, en una sessió que va durar dos dies. La culminació del seu treball: diversos panorames interactius a 360 graus d'aquesta impressionant cascada.

Per gaudir d'aquesta experiència a 360º, només cal que feu click aquí


13 de març 2012

The Chase

Espectacular vídeo d'animació, que ens ensenya com treure's la policia de sobre, amb un final certament inesperat.



10 de març 2012

Kony 2012

'Kony 2012', un vídeo que reclama l'arrest de Joseph Kony, el líder d'un grup d'Uganda que segresta nens i els obliga a fer de milicians. En només 5 dies, des d'aquest dilluns, el vídeo –un documental de 30 minuts dirigit pel cineasta Jason Russell– ha tingut més de 56 milions de visualitzacions a YouTube i ha arribat a ser 'trending topic' mundial a Twitter.



5 de març 2012

Música de carrer

El didjeridú consistix en un tub de fusta d'un metre de llargària, normalment d'eucaliptus, que els tèrmits han buidat i que pot ser aprofitat per bufar-hi dins.
Se suposa que té uns 2.000 anys d'existència, d'acord amb la datació d'algunes pintures rupestres en les quals apareix l'instrument, encara que els propis aborígens li donen una antiguitat de fins a 40.000 anys.




Un Hang és un instrument afinat harmònicament, construït en acer, i creat a l'any 2000 per PANArt a Suïssa. La creació d’aquest instrument va ser el resultat de molts anys de recerca a partir del steel drum i de l’estudi de diverses col•leccions d’instruments d’arreu del món com gongs, gamelan, ghatam, tambors i campanes.



3 de març 2012

Allà tens la porta

"Pecera" del director Carlos Bouvier es un curtmetratge de cort social, que posa una mica de llum en el fons fosc d'una peixera de treball temporal. Basat en una experiència real.



1 de març 2012

Març Negre

A partir d'avui comença el Març Negre el moviment liderat per Anonymous el qual té com a finalitat un boicot a la indústria de l'entreteniment com a represàlia pel tancament del lloc de descàrregues Megaupload i a la Llei SOPA.





Març Negre al facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...