17 d’ag. 2011

Dos dels habituals

Dos dels habituals en aquest Blog, ens mostren els seus últims vídeos.
El primer es del Biker Danny Macaskill que ens porda a fer un tomb, com a exemple, per un dels recons que resta del que va ser la revolució industrial.



I l'altre es el pilot de rallys més "flipat" que conec. Aquest cop en Ken Block, va a uns estudis de Hollywood a fer una de les seves Gimcanes.




14 d’ag. 2011

Una abraçada

Emocionant vídeo que, d'una banda, fomenta la solidaritat entre les persones i, per un altre, deixa en evidència l'absurd que són els prejudicis.




10 d’ag. 2011

90's Dance acapella medley mix

No hi ha instruments, a capella - grup danès acapella vocal - especialitzada en la tradició nòrdica de so vocal. Ha fet tribut als èxits dance dels 90 a la seva pròpia manera, a capella.




6 d’ag. 2011

Viatge a través de Canons

Un viatge a través de Canons de Arizona i Utah, visitant el Gran Canó, el Canó Glen, Bryce Canyon, Zion Canyon...



4 d’ag. 2011

Move

Temps de vacances i per alguns de viatges.
En el vídeo: 3 nois, 44 dies, 11 països, 18 vols, 38 mil quilòmetres, un volcà en erupció, les càmeres de 2 i gairebé un terabyte d'imatges ...




1 d’ag. 2011

Mac 'n' Cheese

Mac 'n' Cheese és un curt d'animació dirigit i creat per quatre estudiants de l'Escola d'Arts d'Utrecht als Països Baixos. Aquesta animació aproximadament dos minuts va trigar uns cinc mesos per fer-lo i uns quants sandvitxos de mantega de cacauet bajillion.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...