30 de set. 2010

El mar invisible

Vídeo de Simon Christen, fet amb una col lecció de time lapses (lapses de temps ) que va prendre al voltant de la badia de San Francisco durant el període d'un any.



Music by Nick Cave - Mary's Song from the Soundtrack of "Assassination of Jesse James"

27 de set. 2010

Respira

Vídeo clip del grup francès Mickey 3D (de ja fa uns anys) que busca fer consciència davant el futur que pot tenir el nostre planeta si continua l'estil de vida actual.



He trobat una traducció de la lletra al castellà....

25 de set. 2010

Valors actuals

Sèrie d'il·lustracions de l'humorista gràfic i d'historietes, Quino (creador de la molt coneguda Mafalda), que fa reflexionar sobre el sistema de valors que domina a l'ésser humà del segle XXI.








24 de set. 2010

Mozilla Seabird 2D

Serà així el telèfon mòbil del futur ?
El concepte ha estat creat per Billy May, un reconegut dissenyador que treballa per Mozilla, Nike, Skiff, o Yanko Design.

22 de set. 2010

Geni i figura

Els Genis son capaços del millor, com es aquest sensacional tema del disc Rock & Cat Més Enllà De Les Cançons enregistrat en directe al Liceu, interpretat amb molt de sentiment.
Ull per ull, de quan es deia Adrià Puntí.



De vegades però, els Genis, busquen la inspiració de diverses formes.
Es en aquests moments, que fer una entrevista no es la millor idea.

17 de set. 2010

Ken Block

Un altre cop, el "flipat" d'en Ken Block, fent una demostració de pilotatge i de com cremar pneumàtics..... ESPECTACULAR !!

14 de set. 2010

Guerra de globus

Per el rodatge del videoclip de “You Always Make Em Smile”, de Kyle Andrews algú va tenir la idea de gravar-ho fen la major batalla de globus d'aigua del món. Van participar 4.000 persones i es van utilitzar 120.000 globus.

10 de set. 2010

Un caçador dispara a un ós!

Enginyós espot d'una coneguda marca de corrector.
Al final de vìdeo podeu triar si dispara o no...... i moltes altres opcions, només cal posar-hi el verb que us faci gràcia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...