31 de des. 2008

Desitjos per l'any nou

Els mateixos desitjos de cada any, que no es produeixin més fets ni més personatges com els del vídeo.....


Molt bon any a tothom !!

30 de des. 2008

29 de des. 2008

Un flipat i un Subaru

Als Estats Units, tot i no haver-hi cap prova del Campionat del Món, també hi ha pilots i campionat nacional de ral·lis. En Ken Block es el pilot més destacat i un showman al volant del seu Subaru. Aquí el podem veure en una prova que va fer en una pista d'un aeroport, amb un Subaru de 530 CV. A destacar, un "intrús" cap al minut 3 del vídeo.
Una recomanació es tenir els altaveus connectats per poder sentir com ronca el motor. Impressionant!!




Si us sembla que no ni ha per tant, que està en un lloc tancat i ha pogut practicar-ho tant com ha volgut, aquí teniu aquest altre vídeo....

Per cert si aneu a esquiar, compte amb el que us podeu trobar a les pistes!!





Via Motorpasion

28 de des. 2008

BBC : pingüins voladors

Increïble descobriment fet per la cadena BBC. S'ha pogut gravar unes imatges inèdites i fins avui impossibles, uns pingüins voladors. Sembla ser que s'han cansat del fred i han decidit anar a climes més càlids i ho han fet volant.
Pot ser un exemple per altres especies d'aus no voladores, com el nostre amic Kiwi.



De fet tot pot passar en un dia tan innocent com avui.


27 de des. 2008

Innocentada anticipada

Demà es el dia en que els mitjans es permeten publicar una noticia falsa, sense el perill d'una demanda, es el dia dels sants innocents. Aquest any però, tenen el llistó molt alt per millorar la broma del famós "follonero" el dia de la loteria de Nadal, en la que tots el mitjans varen caure en el seu parany.
Recordem-ho.....



Fins i tot la pròpia Sexta (canal en que treballa el "follonero") va picar i ho explicava així...



A veure si demà algú pot superar-ho !!

manel - els millors professors europeus


Ja fa uns dies, un company em va parlar d'un grup, els manel. Com que no solem coincidir en gustos, no li vaig fer massa cas, però amb aquests dies tan freds i tristos he tingut temps per escoltar-los i realment son tot un descobriment.
Els manel son quatre músics de Barcelona, en Guillem, en Martí, en Roger i l'Arnau que acaben de treure el seu primer disc -els millors professors europeus-, totes les cançons del disc son bones, no en sobra cap. El seu estil ens pot recordar a el genial Sisa o a Antònia Font, però en tenen un de propi. La primera cançó del disc es -En la que en Bernat se't troba-, molt adequada en aquests dies freds i tristos, per fer pujar la moral.

Un disc totalment recomanable, probablement el millor que he escoltat aquest any en català.
Podeu escoltar altres temes del disc i uns vídeos (un amb premi inclòs) al seu MySpace

26 de des. 2008

Temps de neu

Molt bona niiiiit !! Avui ha fet un dia tristot, tapadot, grisot, fredot i nevadot.

Sol, solet vine'm a veure, vine'm a veure
Sol, solet vine'm a veure, que tinc fred.



25 de des. 2008

Bon Nadal

Avui es Nadal i tot es pau amor i felicitat, fins i tot pots sortir al carrer, davant mateix del Rockefeler Center a fer el friki, sense que ningú et trenqui les cames (encara que no li faltin ganes), es l'esperit del Nadal.




Jo però, en quan a la celebració del Nadal, estic mes aprop d'aquest altre vídeo...




Si, ja ho se, soc una mena de barrufet "gruñon".
De totes maneres, Bon Nadal!!

24 de des. 2008

Els tres porquets

Avui 24 de desembre al nostre País es fa cagar el tió, mentre que en altres llocs esperen l'arribada del Pare Noel. Aquest any però amb això de la crisi potser no arribarà. De fet, últimament tot es per culpa de la crisi, o potser..... que no arribi el Pare Noel te uns altres culpables ?.
Heu vist mai el conte dels tres porquets i el llop ?, aquest te un final diferent.


23 de des. 2008

Crisi al WRC championship

El campionat del món de ral·lis també esta en crisi. Dues de les escuderies que participaven aquest any al campionat WRC han decidit deixar el mundial. La primera en deixar-ho ha estat la marca Suzuki, que tot just era la seva primera temporada al campionat del món amb WRC. L'altre marca en deixar el mundial es Subaru, que feia 19 anys que participava, amb uns quants campionats del món a les seves esquenes.
Es una pena per els afeccionats als ral·lis, que probablement el mes gran espectacle del món del motor estigui en el seu pitjor moment.
Us imagineu al calb de telecinco(ara de la sexta), em lo que s'emociona en una especialitat en que a la majoria de curses no passa res(la F1), intentant retransmetre un ral·li......
Us deixo amb unes espectaculars imatges, d'aquesta temporada i els seus protagonistes.




Per acabar amb un somriure, aixó es el que va fer en Petter "Hollywood" Solberg al memorial Bettega d'aquest any.


22 de des. 2008

Kamasutra per informàtics

Un company i amic que es dedicava al món dels tres eixos, va decidir canviar-lo per l'apassionant món de la informàtica. Sembla que ha encertat en el canvi, dons se'l veu força motivat per continuar endavant. Per si algun dia en vol gaudir d'una manera diferent, de la informàtica, li deixo aquesta taula de postures, esperant que sigui del seu agrad.

21 de des. 2008

L'estafa Madoff

Bernard L. Madoff, ex president de Nasdaq i un dels inversors més actius dels últims 50 anys, va ser detingut pel FBI després de confessar que el seu negoci era una estafa piramidal que hauria causat pèrdues de 50.000 milions de dòlars, a clients.
En un frau piramidal, la rendibilitat promesa es paga amb els diners ingressats mitjançant l'entrada de nous clients.
Per entendre bé com funciona aquest frau, un cop més al programa Buenafuente, en Leopoldo Abadia ens ho explica d'una forma fàcil i entenedora.


20 de des. 2008

Pare Noel-paleta

Divertida felicitació nadalenca d'una companyia Francesa d'assegurances.
- Bon Nadal a tots els treballadors de la construcció. -



19 de des. 2008

Aquest any si ?

De moment sembla que aquest serà l'any del Barça, tenen un entrenador com cal,en Guardiola, lEto'o només parla al camp marcant gols, el presi tampoc deixa anar el "que no estamos tan mal"..... i el rival de sempre, el Real Madrid, esta a dotze punts.
Els d' APM fan una versió de la pel·lícula Ultimàtum a la tierra amb l'actual estat de gracia del Barça, amb un Ultimàtum a la Lliga.


18 de des. 2008

Home ric , home pobre

En alguna web o blog que no recordo, hi havia aquesta taula, en la que podem veure la diferència que fa la societat, segons el poder adquisitiu d'un home. Només es una taula en to d'humor però, després de veure-la ens podem preguntar, som classistes?........... segur que si.

17 de des. 2008

La lliçó de l'oncle Andrew

En un capítol de la sèrie Weeds, els desaigües de la casa familiar s'embossen per culpa d'uns quants mitjons.
La Nancy ( la mestressa de la casa) amb l'ajuda del lampista arriben a la conclusió que son del seu fill petit, que els fa servir per masturbar-se i després els llença al wàter.
Intenta parlar-ho amb el fill però no s'en surt, llavors li demana al seu cunyat que parli amb el nen de home a home.
Aquest es el resultat : la lliçó de l'oncle Andew...


14 de des. 2008

Weeds (males herbes)


Weeds ens mostra una mirada a la vida d'una "típica" família en el barri residencial del veïnat d'Agrestic, Califòrnia, on la recentment vídua, Nancy Botwin (Mary Louise Parker) és tot un exemple dels habitants d'aquests barris, assisteix als partits dels seus fills els caps de setmana, a les reunions de l'Associació de Pares d'Alumnes, i realitza molts altres rituals domèstics del dia a dia. Deixada amb més deutes familiars de les que esperava, Nancy es troba en un embolic, amb dos fills que criar, així que decideix convertir-se en una reeixida venedora a domicili. Però no de cosmètics o envasos de plàstic. No, Nancy ven marihuana, un negoci en alça al veïnat.
La sèrie ha estat lloada per crítica i públic. Mary-Louise Parker, la protagonista, es va fer amb el Globus d'Or per la seva interpretació en Weeds, de Nancy Botwin.
Entre les millors crítiques podem trobar les següents:
-A New York Times, Alexandra Stanley, l'ha qualificat com una "apassionant i irreverent comèdia dirigida a un públic intel·ligent".
-San Francisco Chronicle la defineix com “la série millor escrita de l'any, amb diferencia". Amés afegeix que "las interpretacions de Parker y Perkins son extraordinàries. Els diàlegs son tan intel·ligents que et perds la mitat de les bromes”.
-New York Magazine , va afirmar sobre ella: "La cara de no haver trencat un plat de Mary-Louise Parker és inimaginable, trenca cors".
Resumint..... una gran i divertida sèrie, de la es poden veure les tres primeres temporades a tusseries, mentre esperem la 4ª temporada.

Post relacionat : La lliçó de l'oncle Andrew

13 de des. 2008

La tristesa i la fúria


En un regne encantat on els homes mai poden arribar, o potser on els homes transiten eternament sense adonar-se...
En un regne màgic, on les coses no tangibles, es tornen concretes.
Havia una vegada... un estany meravellós.
Era una llacuna d'aigua cristal·lina i pura on nedaven peixos de tots els colors existents i on totes les tonalitats del verd es reflectien permanentment...
Fins a aquest estany màgic i transparent es van acostar a banyar-se fent-se mútua companyia, la tristesa i la fúria.
Les dues es van llevar les seves vestimentes i nues les dues van entrar a l'estany.
La fúria, apurada (com sempre esta la fúria), urgida, sense saber per que, es va banyar ràpidament i més ràpidament encara, va sortir de l'aigua...
Però la fúria és cega, o almenys no distingeix clarament la realitat, així que , nua i apurada, es va posar, al sortir, la primera roba que va trobar...
I va succeir que aquesta roba no era la seva, sinó la de la tristesa...
I així vestida de tristesa, la fúria s'en va anar.
Molt calmada i molt serena, disposada com sempre a quedar-se en el lloc on està, la tristesa va acabar el seu bany i sense cap presa (o millor dit, sense consciència del pas del temps), amb mandra i lentament, va sortir de l'estany.
A la riba es va trobar amb que la seva roba ja no hi era.
Com tots sabem, si hi ha una cosa que a la tristesa no li agrada és quedar-se nua, així que es va posar l'única roba que havia al costat de l'estany, la roba de la fúria.
Conten que des de llavors, moltes vegades un es troba amb la fúria, cega, cruel, terrible i empipada, però si ens aturem a mirar-la bé, ens adonarem que aquesta fúria que veiem és només una disfressa, i que darrere de la disfressa de la fúria, en realitat... està amagada la tristesa.

- Jorge Bucay, Cuentos para pensar -

La ciutat dels llibres

Benvingut a la nostra ciutat, al nostre món, el dels llibres. Aquí és on vivim.
Una pel·lícula de 4th Estate Editors per el seu 25 Aniversari. Produït per Apt Studio and Asylum Films.


Quin és el teu arbre ?


L'actriu anglesa Rachel Weisz, guanyadora d'un Oscar per la seva interpretació a "El jardinero fiel " serà la protagonista de la pel·licula "Luna", basada en el llibre autobiogràfic "El legado de Luna", de l'activista arbòria més famosa, Julia Butterfly Hill .
A l'edat de 22 anys, la Julia Butterfly va patir un greu accident de tràfic, part de la seva rehabilitació va passar per fer passejades pels boscos de sequoies de califòrnia i això li va canviar la forma d'entendre la vida.
Em vaig endinsar en el bosc i per primera vegada vaig experimentar el que significa de debò estar viu. Vaig entendre que jo formava part d'allò.
Poc després vaig saber que la Pacific Lumber Maxxam Corporation estava talant aquests boscos i la meva confusió va ser total.

Vaig contactar amb l'associació Earth First, que feia assegudes en els arbres per a impedir la seva tala. Així vaig conèixer a "Luna".

La Julia va decidir pujar a una sequoia de 60 metres d'altura i 600 de vida a la que va anomenar "Luna", per intentar evitar la tala d'aquell espai natural únic. El que no sabia es el temps que hi estaria.
Va baixar 738 dies després aconseguint que Pacific Lumber, l'empresa que talava els boscos de la zona, accedís a protegir tant a la Secuoya Luna com als arbres inclosos a 60 metres a la rodona d'aquesta. L'empresa inclou avui una política de Conservació Mediambiental en els seus treballs.
Durant la seva estada a l'arbre la Julia però no va estar completament sola, tot i que va arribar a estar en desacord amb els membres de l'organització ecologista amb la qual col·laborava, aquests es van encarregar de subministrar-li menjar i tot el necessari per a subsistir. A poc a poc Julia va ser guanyant-se la simpatia de moltes persones: des de famosos com Bonny Raitt, Joan Báez o Woody Harrelson, que van pujar a Luna a visitar-la, fins a alguns dels llenyataires que van acabar prenent consciència de la seva lluita.
Ningú té dret a robar al futur per a aconseguir beneficis ràpids en el present. Cal saber quan tenim suficient -Julia Butterfly Hill- en el seu llibre "El legado de Luna".
Actualment la Julia Butterfly Hill a creat la fundació Circle of Life on totes les seves activitats es poden resumir en la pregunta, per fer reflexionar a tot-hom.
Quin és el teu arbre?


9 de des. 2008

Abans que sigui massa tard


Cada any al món es produeixen 400 milions de tones de deixalles, en forma de paper. Suficient per cobrir els Països Baixos, cada cinc minuts.



8 de des. 2008

Tòpic o realitat

Son tan diferents en certs aspectes (no físics), els homes i les dones? o només son tòpics.


7 de des. 2008

Coldplay Vs Joe Satriani

Un dels millors guitarristes de l'actualitat i probablement de tots els temps, Joe Satriani, ha demandat al grup britànic Coldplay per violació de drets d'autor, considerant que la cançó "viva la vida" dels anglesos, es un plagi del seu tema instrumental "If I could fly", inclòs al àlbum “Is there love in space?” i publicat a l'any 2004.
Aquí teniu un vídeo on podeu sentir el tema dels Coldplay i el d'en Joe Satriani per separat i desprès barrejant-los.
Com diria el Bernd Schuster de Crackòvia "No hace falta decir nada mas".


6 de des. 2008

Construccions humanes


Moltes son les grans construccions al llarg de la història de la humanitat, des de la gran muralla Xina, passant per les piràmides d'Egipte...... però quina es la construcció o estructura més fàcilment visible des de l'espai ?
Escoltant a l'astronauta espanyol Pedro Duque, he descobert que no es cap d'aquestes faraòniques construccions, es en un lloc molt més proper......


Esta a la península Ibèrica, concretament a Almeria i no es un monument precisament.


Es tracta d'una superfície descomunal d'hivernacles, que al ser de materials plàstics, reflecteixen la llum del sol fent-los clarament visibles des de l'espai.


5 de des. 2008

ITINERÀNNIA, les marques grogues

Ja fa més d'un any, que tot passejant per les muntanyes de la comarca, unes marques grogues desconegudes per mi, estaven per tot arreu marcant uns senders.
No eren ni GR (vermelles i blanques), ni PR (grogues i blanques ) o (verdes i blanques).
Ningú em sabia dir que senyalaven, fins que un company em va explicar que a Internet havia vist que eren d'Itinerannia, una xarxa de senders que recuperen antics camins històrics que unien tots els pobles de les comarques del Ripollès, Garrotxa i Alt Empordà.
Avui aquesta xarxa ja es una realitat, a la seva web podeu veure els itineraris i mapes per a Google Earth, així com tracks per GPS.
Aquí teniu el vídeo de presentació....


4 de des. 2008

Venècia inundada

Si en aquest proper cap de setmana llarg, heu decidit anar a Venècia, es totalment imprescindible incloure en el vostre equipatge unes botes d'aigua altes, tipus pescador.








3 de des. 2008

Gilipollisme

Com deia aquell, el "gilipollisme" es una marera d'entendre la vida.
El matrimoni Aznar son dos exemples clars de la definició de "gilipollisme".
Tots coneixem prou bé les aznarades, però la Botella tampoc es queda enrere.
Avui llegeixo...
La delegada de l'Àrea de Medi ambient de l'Ajuntament de Madrid, Ana Botella, va afirmar aquest dimarts durant el novè Congrés Nacional del Medi ambient, que el planeta "està al servei del ser humà perquè l'ésser humà és el centre".


Qui s'ha cregut que es aquesta? es creu mes important que el planeta?
No no s'adona que ella sense el planeta no existiria, en canvi el planeta sense ella estaria molt millor.
Aquests van ser, President i primera dama de l'estat espanyol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...